Купуємо сливи
Обсяг закупівлі не менше 10 тонн
Рекомендовані сорти
Угорка рання, Угорка ажанська, Ренклод фіолетовий, Ренклод Альтана, Стенлей.
Масова частка розчинних сухих речовин, не менше 12,0%
Категорії сировини:
Стандарт |
- – плоди здорові, свіжі, цілі, чисті, цілком розвинуті, неушкоджені сільськогосподарськими шкідниками, без сонячних опіків, типові за розміром, формою, вагою для певного помологічного сорту;
- – з забарвленням від темно-сливового до бордового відповідно до певного помологічного сорту;
- – не допускаються світло окрашені сорти;
- – смак та запах плодів властивий помологічному сорту, не дозволяються сторонні запахи та смак;
- – технічної, дозволеної споживацької ступені стиглості;
- – дозволяється не більше 2-х зарубцьованих градобоїн на плоді, які не спотворюють форму плоду та легка потертість і нажими площею не більше 2 см²;
- – плоди, розміри яких відповідають нижче вказаним вимогам:
- – найбільший поперечний діаметр не менше ніж 3,0 см;
- – розмір кісточки відносно масової частки плода не більше 6,0%.
|
Нестандарт |
- – плоди з 3-ма та більше зарубцьованими градобоїнами;
- – натисканнями, потертістю, сонячними опіками шкірки не більш ніж 1/4 поверхні плоду;
- – плоди з зажившими механічними пошкодженнями у вигляді краплин та плям на шкірці без ушкодження м’якоті, загальною площею не більше ніж 1/4 поверхні плоду;
- – плоди з зарубцьованими пошкодженнями шкідниками та хворобами у вигляді окремих точок на шкірочці без ушкодження м’якоті;
- – смак та запах плодів властивий помологічному сорту, не дозволяються
сторонні запахи та смак;
- – перезрілі плоди;
- – плоди, розміри яких відповідають нижче вказаним вимогам:
- – найбільший поперечний діаметр менше ніж 3,0 але більше 2,5 см;
- – розмір кісточки відносно масової частки плода більше 6%.
|
Брак |
- – гнилі, запарені, розчавлені, запліснявілі, зів’ялі, пошкоджені з внутрішньої сторони шкідниками;
- – плоди з натисканнями, потертістю, сонячними опіками шкірки більше ніж ¼ поверхні плоду;
- – частини плоду уражені шкідниками у вигляді плям на шкірці та з ушкодженням м’якоті плоду, але більше ніж 1/4 поверхні плоду (при більшому об’ємі пошкодження весь плід відноситься до категорії «брак»);
- – зелені (по ступені стиглості);
- – плоди, які за розміром менше встановлених цими вимогами;
- – сторонні предмети, у тому числі рослинного походження.
|
Якщо Вас цікавить продаж слив оптом для промислової переробки зв’яжіться з нашим менеджером.
Тимченко Євген
Мобільний телефон: (093) 349-61-71
E-mail: evgeniy@unifruit.com.ua
Skype: evgeniy.timchenko