Українська | Російська

Купуємо грушу

Обсяг закупівлі не менше 20 тонн

Рекомендовані сорти
Лісна красуня, Любимиця, Клаппа, Бере Жиффар, Вільямс літній, Бора Арнабон, Лимонка.

Масова частка розчинних сухих речовин, не менше 11,0%

Нітрати, не більше 60 мг/кг

Категорії сировини:

Стандарт
  • – плоди здорові, свіжі, цілі, чисті, цілком розвинуті, неушкоджені сільськогосподарськими шкідниками, без механічних ушкоджень, типові за розміром, формою, вагою для певного помологічного сорту;
  • – з забарвленням м’якоті від білого до світло-жовтого;
  • – смак та запах плодів властивий помологічному сорту, не дозволяються сторонні запахи та смак;
  • – технічної, дозволеної споживацької ступені стиглості;
  • – плоди, розміри яких відповідають нижче вказаним вимогам:
  • – найбільший поперечний діаметр не менше ніж 5,0 см;
Нестандарт
  • – плоди з градобоїнами , натисканнями, ударами, свіжими пошкодженнями шкірки не більш ніж 1/4 поверхні плоду;
  • – плоди з зажившими пошкодженнями шкідниками і паршой, у вигляді краплин та плям на шкірці без ушкодження м’якоті, загальною площею не більше ніж 1/8 поверхні плоду;
  • – залишки плоду, після видалення браку, але не менше 1/2 розміру плоду;
  • – смак та запах плодів властивий помологічному сорту, не дозволяються
    сторонні запахи та смак;
  • – плоди з бурою шкіркою (загар) на поверхні не більше ніж 1/4 поверхні плоду;
  • – плоди, розміри яких відповідають нижче вказаним вимогам:
  • – найбільший поперечний діаметр менше 5,0 але більше 4,0 см.
Брак
  • – гнилі, запарені, розчавлені, підморожені,запліснявілі;
  • – частини плоду уражені шкідниками та паршой у вигляді плям на шкірці та з ушкодженням м’якоті плоду, але не більше ніж 1/8 поверхні плоду (при більшому об’ємі пошкодження весь плід відноситься до категорії «брак»);
  • – перезрілі і нерозвинуті плоди;
  • – плоди з бурою, коричневою, темною м’якоттю;
  • – плоди, які за розміром менше встановлених цими вимогами;
  • – земля, сторонні предмети, у тому числі рослинного походження.

Якщо Вас цікавить продаж груші оптом для промислової переробки зв’яжіться з нашим менеджером.

Тимченко Євген
Мобільний телефон: (093) 349-61-71
E-mail: evgeniy@unifruit.com.ua
Skype: evgeniy.timchenko

Контактна інформація:

Якщо ви ще не працюєте з нами, ви можете залишити
свій номер телефону і наш менеджер з вами зв’яжиться в найближчий час!

(0512) 58-01-53
(0512) 58-30-75 (факс)

Email: info@unifruit.com.ua

Поштова адреса: 54020, м. Миколаїв, а/с 50

Вы можете задати питання: